Vi vant fargekonkurransen

Vi VANT fargekonkurransen!!! Vi har fått en rosa salongsykkel- fordi vi hadde de fineste bildene/bidragene til Maria Nila - Color Refresh konkurransen.

Da covid -19 forandret kundegrunnlaget, gjaldt det å tenke positivt og nytt.
For hvert ledig øyeblikk, gjelder det å tenke kompetansebygging og hvordan man bli enda bedre, til det igjen blir normal kundestrøm. Sånn at man får noe igjen, for en tyngre periode.
Entusiasmen blant jentene er stor, og inspirasjon fra sosiale medier og andre plattformer, gjør at vi tester ut masse og lager nye prosjekter hver dag. Vi er heldige som har et så dyktig team. Vi samarbeider og tenkter nytt, og utvikler oss hver dag.

Da vi valgte Maria Nila som ny samarbeidspartner rett før utbruddet kom, ga det oss et løft. Vi leker oss mer og er blitt mye flinkere på å vise det. Troen på en bedre planet, kvalitetsprodukter og nytenkning er supergøy å være med på.
Tusen takk, Maria Nila Stockholm fordi dere har gitt oss et nytt dytt- utrolig gøy at vi blir lagt merke til og at dere ser våre kvaliteter, og til Frank, Maria Nila Norge som gir oss all info vi trenger Og tar vare på oss, slik vi liker. Vi liker at dere hører på oss og gjør hverdagen vår spennende og morsom.
Nå gleder vi oss til store elefantbilder i salongen og tur til labben og hovedkontoret. #wechoosefriendly #ichoosefriendly.
Hipp hurra for en fin gladmelding .

Se nederst på hovedsiden for linker til Instagram og Facebook for mer bilder, følg oss gjerne på snap ( link samme sted) for å se mer av hverdagen vår.
Artikkelbilde - Vi vant fargekonkurransen

Flere nyheter