Vi er i gang med salg av Maria Nila

Vi går nå inn i 2020 med store forandringer, forventninger, og gleder oss veldig til å pusse opp ferdig og fornye konseptet vårt. Et grønt skifte, en grønnere salong. Vi ønsker å følge trender i skjønnhetsbransjen og er super happy med valget vi har tatt.

Ifølge Mintel, et av verdens ledende markedsundersøkelsesbyråer, kommer skjønnhetsbransjen til å oppleve en fundamental forandring. Mintel har gjennom sin trendspaning lokalisert fire trender de tror kommer til å slå an stort.

Naturlige produkter kommer vi til å se mer av og vi vil kunne se behovet av lokale og nærproduserte ingredienser, produkter og tjenester for å kunne bedre miljørelaterte utfordringer.

Forbrukerne kommer til å kreve en mer personlig struktur når det gjelder skjønnhet basert på individuelle villkår

Forbrukerne kommer til å benytte seg av de varemerkene som reflekterer og representerer dem best

Den digitale teknologien kommer til å påvirke skjønnhetsbransjen. Via apper, vil man kunne personalisere kriteriene og behovene kundene ønsker

Vi har nå oppdatert nettsiden og appen, skal lage kundeklubb, sertifiseres, få grønnere miljø – både i lokalet og hårproduker. Vi ønsker å fremstå mer moderne, behagelig, miljøvennlig og fremtidsrettet.


Vi er veldig fornøyd med valget av produktserie. Maria Nila er kommet for salg i våre avdelinger. Deres visjon passer vår. De er 100% veganske, og sertifisert av bl.annet vegan society og leaping bunny. Vi vil da tilby et stort utvalg av eksklusiv fargebevarende hårpleie og styling. Maria Nila tenker på hvert produkt som et stykke kunst, nøye utviklet for å gi kundene en fullkommen og tilfredstillende opplevelse med kvalitet, design og brukervenlighet. De moderne svenske produksjonsanleggene ligger i Helsingborg, der alle produktene utvikles og produseres. Dette gjør at de har full kontroll over hele prosessen – fra ide til produkt, og kan garantere gode arbeidsforhold og høy kvalitet i ingrediensene og emballasjen. De gir tilbake til samfunnet og tar vare på miljøet. Dette ønsker vi å støtte og håper dere liker vårt nye konsept.

Giving Back.

Aside from our 100% vegan and cruelty-free products, we are

involved in different projects around the world. This year, we have

decided to give a donation to Care for Wild Rhino Sanctuary together

with The Perfect World Foundation a Swedish non-profit organisation

that works towards protecting nature and wildlife for the next

generation. The #ICHOOSEFRIENDLY campaign is, simply put, our

way to raise awareness and work towards a friendlier world.

Climate Compensation.

Maria Nila is not the usual haircare brand. Our 100% vegan and climate-

compensated products comes from a place of love for our planet. By being

involved in tree planting projects through Plan Vivo, we continuously work with

carbon offsetting. And by providing the world with vegan products, we make it

easier for everyone to take a step towards a sustainable future.

La 2020 bli året alle tenker stort på miljøet. Våre valg har nemlig noe å si:)… Så derfor får vi håpe flest mulig følger trendene:)
Artikkelbilde - Vi er i gang med salg av Maria Nila

Flere nyheter