Ditt neste salongbesøk hos oss

Kjære kunde.
Da kan vi lette litt på smittevern, men Vi vil fortsette å være en TRYGG SALONG.

Vi som jobber skal fortsette å holde oss unna arbeidsplassen eller forlate den umiddelbart dersom vi utvikler feber eller symptomer på luftveisinfeksjon.

Hvordan blir ditt neste salongbesøk?
Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til en trygg salong, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Nfvb har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og salongens ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

HVA GJØR VI?
*KAN BRUKE MUNNBIND
Alle som jobber i salongene bruker munnbind når de står med kunder og ikke kan holde 1 meter avstand om kunden ønsker dette.
*REN SALONG
Salongen blir rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater. Når du kommer til salongen, vil vi sikre at det er rengjort. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger. Dette blir dokumentert.
*REN BEHANDLING
Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning. Det kan være smitte av Covid-19-virus i hår, som kan videreføres til hendene. Alle våre kunder skal vaske håret i salongen. ( unntaket kan være småbarn, men da må håret være helt nyvasket, og se rent ut)
*OPPDATERT SMITTEVERNKUNNSKAP
Alle i Perry Frisør er kurset i smittevern og fått kursbevis.
Trygg salong er ikke en motsetning til et fantastisk resultat! Å være hos oss skal være en opplevelse! Tiden du er hos oss skal være like fantastisk som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg. Vi trenger likevel litt hjelp av deg for at ingen skal bli smittet i våre salong.
*TRYGGHET KOMMER FØRST
Salongene dokumenterer alle sine smitteverns-prosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan kunder skal kontaktes dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet. Dette betyr at salongene tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært på besøk, for å sikre alle kunders trygghet! Dere vil bli spurt om personvern. Alle med time må registreres med navn og telefonnr. Vi oppfordrer alle til å laste ned smittestopp appen, noe alle vi som jobber har.

Perry Frisør skal, til bruk ved eventuell smitteoppsporing, ha oversikt over hvilke kunder som har mottatt tjenester, hvor kunden mottok tjenester og hvilke ansatte som har ytt tjenester til hver kunde.

HVA GJØR DU?
*KOM FRISK!
Kom ikke til oss om du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om timen din og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri! Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre en behandling. Dette gjelder også for milde symptomer. Du endrer timen din ved å logge deg inn her på siden. Trenger du å endre timen din på kort varsel, kan du kontakte salongen din direkte på telefon.
*KOM ALENE!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.
*KOM I TIDE!
For å unngå for mange mennesker samtidig, ikke kom lenge før timen. Men Ikke kom for sent heller,da neste kunde kommer før vi er ferdig. Så kom et noen min.før, i tide.Det er viktig at alle respektere dette. Kommer en for sent, mister en timen.
*HOLD AVSTAND!
Folkehelseinstituttet krever trygg avstand mellom kundene i salongen. Vi tilrettelegger for god nok avstand blant kundene, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.
*VASK HENDENE!
Alle kundene skal vaske eller rengjøre hendene sine med Antibac ved ankomst! Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til salongen, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som du må benytte deg av. De ansatte har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, men unngår håndhilsning og sier velkommen på andre måter!
*UNNGÅ KONTANTBETALING
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter i alle salongene. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig. Kort eller Vipps.

Det blir ikke servering av drikke, inkludert te eller kaffe.
Vi har ikke ukeblader, aviser mv. tilgjengelig i venteområder eller i lokalene for øvrig.
Toalettet skal helst ikke benyttes, da det anbefales at kunder og personale ikke benytter samme toalett.

Vi er anbefalt å ta et hygienetillegg på kr 50 fra hver kunde pga. mye ekstra kostnader ved kjøp av utstyr for å opprettholde sikkerheten. Vi håper alle skjønner dette og at det bli godt mottatt.

Vi vil iverksette nødvendige kontaktreduserende tiltak. Det skal kunne holdes minst en meters avstand mellom kundene, mellom personale og mellom personale og andres kunder. Dette gjelder i hele lokalet. Vi har ET unntak fra dette, siden vi er en opplæringsbedrift, og det gjelder ved veiledning av lærlinger.

Ved produktsalg ønsker vi kun at personalet plukker fra hyllene. Dere kan så klart få lese på de, men da har vi kontroll på hvilke produkter som er berørt.

Håper dere føler dere har fått god info, føler dere trygge og gleder dere like mye som oss til time.

Sammen skal vi klare dette, for DIN og VÅR trygghet

Mvh. Perry-jentene
Artikkelbilde - Ditt neste salongbesøk hos oss

Flere nyheter